Byg en kage med bind for øjnene, og hjælp alle igennem edderkoppespindet.

Det var blot lidt af udfordringerne som NHH´s U18 piger blev udsat for på søndagens Teambuilding den 7 september. 12 veloplagte spillere med træner Ulrik Clausen i spidsen mødte op på langt ude på bøhlandet. Med sig havde de en masse godt humør og den rette indstilling til en dag, hvor samarbejde og kommunikation var omdrejningspunktet.

 

Pigerne var igennem flere øvelser, hvor kommunikation var en nødvendighed for at løse opgaverne. Øvelsen at finde sit hold, uden at sige holdets navn, var hurtigt udført. Holdene; vindrue, peanuts og solbær, blev temmelig hurtigt dannet. I samlet flok gik alle 12 spillere op til edderkoppespindet, hvor spillerne skulle hjælpe hinanden igennem hullerne. Blev spindet ramt, var det forfra. Når et hul var passeret blev det lukket. Der blev lagt en fin strategi, og alle kom igennem, med flot samarbejde og ikke mindst tillid til hinanden. Holdets måde at løse opgaven på, var til stor tilfredshed for Ulrik som naturligvis var med hele dagen, til at observere pigernes måde indbyrdes at løse opgaverne på. Observationer der kan give træneren en idé om, hvem der er leder, og hvem der byder ind, eller trækker sig.

 

Efter edderkoppespindet skulle alle pigerne brainstorme over, hvilke ord der kom frem hos den enkelte ved at kigge på en håndbold. Skægt at kun få ord gik igen, og meget interessant at se, hvad der fylder hos den enkelte spiller når ordet håndbold er på dagsordenen.

 

Efter håndbolden på bordet, skulle holdene finde frem til den brik der var for meget i bunken, igen en øvelse hvor kommunikation og manglende syn udfordrede pigerne, men igen var de fantastiske til at kommunikere og på ganske kort tid, var alle hold færdige.

Inden frokosten, blev der dystet holdvis i langkast med æg, ATV-kørsel i blinde – med rådgivning fra holdet om, hvilken vej der skulle køres for at komme igennem banen, skyd dåser med vandpistol, og gæt Faktas priser. Der blev grint og opmuntret og alle hold kom igennem øvelserne med fine resultater.

 
 

Efter frokosten blev alle spillere bedt om at gå hver til sit, med sig havde de en liste over alle deres holdkammerater. Øvelsen her var at skrive én ting, der udfordrede og en ting, der gjorde den enkelte glad i forhold til alle holdkammeraterne, set i et håndbold perspektiv. En god måde at få sagt de små ting der kan frustrere og samtidig få fortalt, hvad spillerne sætter pris på hos hinanden. 

Frokosten blev indtaget imens en lille regnbyge ramte bøhlandet, og igen blev der snakket, og grint en masse.

 

Så var det igen tid til holddyst, og her skulle der dystes i; Dart med armen bundet til en holdkammeret, vildkatten mod en 10-årig, og byg en kage med bind for øjnene. Den sidste øvelse havdeigen et tvist af kommunikation, da holdet på 4 blev skulle finde den stærkeste i at føle, de to stærkeste til at bygge og en god forklarer. De to første skulle finde ingredienser, hvor den ene skulle fortælle den anden, hvad der skulle hentes i det hemmelig rum, dog uden at nævne ordet. Den anden fik bind for øjnene og skulle finde frem til den ingrediens som hun mente der blev talt om. De to andre på holdet måtte lytte og skulle, når alle ingredienser var fundet, med bind for øjnene bygge en kage med fingrene, hvilket var ualmindeligt underholdende. Her kan vi god afsløre at nogle slap mere heldigt fra det end andre.

 

Dagen sluttede af med Body bowling, igen i en holddyst, og på trods af den manglende varme i luften, var alle klar på at give den gas. Efter en tæt dyst, sagde vi tak for denne gang, og et lille stykke kage blev nydt.

Pigernes indstilling til holdsamarbejde var imponerende og der er ingen tvivl om, at det bliver en super god sæson for holdet. Samarbejde, god kommunikation og forståelse for hinanden er kernen for et hold der skal sejre på banen. Det er der ingen tvivl om, at dette U18 pigehold kan levere. Det bevidste de på fortræffelig vis til denne teambuildings dag.

 
 


Sponsorer

Klubshop